Those blue days.


Den siste veka har det vore full fokus på skule! Eg har endeleg blitt frisk, men har fortsatt ikkje hatt den type energi som eg ville! Beire blir det ikkje av at eg skal jobbe i helga, så då blir det endå mindre energi! Sukk. Eg gler meg så sjukt til skulen er over, og det blir sommar på ekte!

Som sagt blir det jobbehelg, så blir minimalt med blogging i helga! Men hei, eg lovar å komme sterkare tilbake! Litt iallefall! Enn så lenge så ventar eg som ein gal på den nye Mac'en! For ikkje å snakke om London-turen i slutten av Mai! Hurra!

I mellomtida kan de jo fortelle meg kva som motiverar dykk om dagen?


The last couple of days my energy-level has been really low, and this weekend I'm working. So, see you soon!

6 ord

Jannicke

20.04.2012 kl.18:50

I feel ya... Jeg er umotivert til trening fordi jeg føler det bare tapper meg for energi, LØGN at man FÅR energi av å trene. Men at jeg lett fikk på meg bukser i en størrelse mindre enn jeg vanligvis bruker... DET hjalp masse ^^

MARITA GUNDERSEN

20.04.2012 kl.21:32

Fine bilder :-) vært mye skole på meg denne uka også. Blir det også fremover/eksamenslesing. Du får ha en fin jobbhelg, skal jobbe selv, så blir ikke mye blogging på meg heller. Men på wordpress får jeg forhåndspublisert innlegg, så kan gjøre det før jobb til kvelden eller dagen etter. Godt å høre at du endelig er frisk. Nå har jeg klart å bli syk :( Blæ

Frida

20.04.2012 kl.22:06

Ferie i Barcelona fra i morgen!!!! God arbeidshelg og lykke til med skulearbeidet.....det er lys i tunellen og tenkt kor fint det blir med sommer og sol ;) ;)

Regine

21.04.2012 kl.13:47

Så fine bilder <3

Skjønner det er travelt med studiene, er vel eksamenstid og alt no - lykke til med alt sammen!! Og god jobbhelg til deg :)

Det er desverre ikkje så mykje som motiverer meg om dagen, men eg gleder meg til det er varmere ute, til utepils og grilling, plante ut blomster og pynte utenfor og slike kjipe husmorsting, haha.. sole meg og spise jordbær - her blir nok pengene brukt på meir oppussing istedet for ferier. London høres digg ut!!

carolinesandelin

22.04.2012 kl.01:00

loving the pics!

Frida

22.04.2012 kl.18:08

Sv: Tok desv ikkje bilder..var så fullt med folk der. Men costume hadde fotograf som knipsa masse så skal sei fra når dei blir publiserte!!!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten