Mine kamera.

Eg veit ikkje eigentleg når eg vart interessert i det å fotografere, men sakte men sikkert bevegde eg meg bakom kameraet, istaden for å vere framom slik eg var store delar av barndommen (ei skikkelig linselus).
Det har og resultert i at eg har samla opp eit par godbitar som eg prøver å utforske:


// Diana F+ - Mr. Pink

Dette nydelige kameraet hadde eg ynskja meg i lang tid, og over eit år etter at eg fyrste gongen såg det, så fekk eg det i bursdagsgåve av min fine nye kjeraste (min noverande sambuar). Eg har dog ikkje tørt å eksprimentere like mykje som eg ynskjer då filmen er så himla dyr, og eg budde på den tida ein stad dei ikkje framkalla 120'film. Eg har dog i ettertid fått konverterings-utstyr (med han samme fine), som gjer at eg kan bruke vanleg 35mm! Så no skal eg skyte ferdig 120'filmen, og gå laus! (Dersom de har tips om beste måten å bruke kameraet på, komkomkom!)


// Canon Eos 500D

Til atten-års dagen min fekk eg ein boks med ein lapp der det stod at eg fekk ein del av dette kameraet. Det låg og eit oppreve bilete av kameraet, og eg takka mamma for å vere med og realisere kamera-draumen min! Dagen etter henta eg resten av sparepengane mine, og kjøpte det siste kameraet i butikken. Så satte eg meg stolt på bussen på veg heim, utan å opne pakken i tilfelle nokon delar eller slik datt ut. Så himla forsiktig!

Det skulle dog vise seg at kameraet skulle vere med på nokre utrulige eventyr! Det har vore med på russefeiring, frankrike og england-tur med venninner, interrail, kjæraste-turar til Skotland og Italia, og på tur til andre sida av verda! Eg er fortsatt stornøgd med kameraet, og eg synest alle andre sine kamera ikkje gjer slik eg vil. Eg kjenner det, det kjenner meg!


// Lomo 4-lens Action Sampler, 35mm

For å vere heilt ærleg veit eg ikkje om mitt er "ekte" eller ikkje. i Australia fann eg ut at det var superbillig å bestille kamera på eBay, men for alt eg veit er det ein billig kopi frå Japan. Men for meg gjer det ingenting! Det var ment som ein festelighet som skulle få vere med på ulike opplevelsar! Det skal seiast at eg ikkje har framkalla nokon av filmane, men eg gler meg på å utforske minna eg har kapra med dette! Eg meiner å huske det inneheld vin-drikking i ein park, eller fly-tur med munkar. Kven veit? (Er de nyskjerrige?)


// Fujifilm Instax 210

Etter at finaste Nora hadde med sitt Fujifilm Instax Mini blei eg ganske så forelska! Eg MÅTTE ha eit sjølv, men ville helst ha så store bileter som mogleg. Då vart eg sjølvsagt overlykkeleg når eg fekk kameraet + film, med finaste pappaen, til jul! Einaste ulempen er at dei eg tek bilete av, helst vil ha bileta sjølve!

Ellers har eg óg eit digital-kamera eg brukar dersom eg ikkje orker å dra med meg speilrefleksen (men sant skal seiast skjer dette tilnærma aldri!), eit pin-hole kamera kjøpt i Skotland, som eg ikkje har bygd ferdig ein gong, og sist men ikkje minst mobil-kameraet som er ein trofast følgesvenn og bestevenn med Instagram!


These are my cameraes, and I simply love them all! To bad I can't go around with them all at the same time.

10 ord

Tran Nguyen

25.05.2012 kl.17:52

Woah, så mange kameraer du hadde! Elsket det øverste og lomo'en, utrolig søte! :)

xx TraN

Birgitte M.

25.05.2012 kl.18:55

Det øverste så smashing ut !

Jannicke

25.05.2012 kl.19:35

Så gøy! Må være så morsomt å ta bilde på film og ikke digitalt, blir jo "ekte" da ;D Haha.

Trille

26.05.2012 kl.10:23

Så mange fine kameraer du har, det vises at du er interessert. Og så fint du skriver. :)

Veronica

26.05.2012 kl.12:04

ÅÅÅHH!! Det rosa kameraet-det var bare helt AWSOME!!

Katrine

26.05.2012 kl.12:31

Oi, heldig som har så mange kameraer da! Mange fine kameraer :-)

Regine

26.05.2012 kl.13:44

Å, det rosa var jo bare så knæsj, LOVE it. Mange kameraer du har då.. eg har tre stk. Itillegg til mitt olympus pen-kamera som eg bruker til daglig har eg eit lite canon kompaktkamera og så har eg polaroid kamera!

Eirin Victoria

26.05.2012 kl.13:50

Veronica: Synest det er ganske awesome eg og! No må eg berre bli flinkare å bruke det (:

Eirin Victoria

26.05.2012 kl.13:51

Regine: Hihi! Har blitt ei lita samling oppgjennom tida! Har sjukt lyst på eit polaroid kamera! Altså eit av dei ekte, og ikkje Fujifilm! Polaroid har nettopp lansert eit nytt kamera med skjerm, slik at ein får sjå bilete FØR ein printa det ut! Hadde vore fantastisk i begynnelsen når ein er litt "ustø" (:

MARITA GUNDERSEN

27.05.2012 kl.22:23

Så mange flotte kameraer du har :O Jeg kunne tenkt meg et speilrefleks kamera :D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten