DIY Kamerastroppe.

Etter å saumfara nettet hit og dit, så finn ein alltid fantastiske DIY-prosjekt! Dinna gongen har eg lagt min elsk på Natalie og DesignLoveFest sin DIY for å lage kamerastropper som alle vil misunne!:Det du treng:
- Ca 2 meter bomulls ripsbånd (dei brukte 4cm bredt bånd i naturlig bommull)
- Maskeringsteip
- Saks
- Penslar
- Akrylmaling
- To singbare kroker (finnes i smykke, eller veske delen av de fleste hobby-butikker)
- Stoff-lim
- Nål og tråd
- Metallisk skinn/lær eller vinyl (valgfritt)Så byrjar vi:Stega:
- Mål opp ønska lengde på di kamerastroppe, og legg på 5cm.
- Bruk så teip for å lage et geometrisk design, men pass på at teipen er skikkelig tett/festa til båndet. Bruk eit reiskap eller ei skei for å få dette skikkelig til. Dette er for å passe på at malingslinjene blir beine, og ikkje flyt utover.
- Så den morosame delen, påfør maling på båndet. Ver sikker på at malinga er tørka før du forsøker å fjerne maskeringsteipen. å sjå på at maling tørkar krever tålmodighet, så syng ein sang i mellomtida.- Nå som stroppen din ser fantastisk ut, lirk endane gjennom krokane og gje deg sjølv ca 2,5cm av bånd på den reversible siden, og lim. Pass på at kroken får litt rom til bevegelse før du limer.
- Fordi du henger ditt dyrebare kamera rundt halsen, vil det vere lurt å kaste inn nokon sting over det limte området berre for å vere heilt sikker! (Ein vil helst ikkje at det dett i bakken)

** Berre eit lite tips: dersom du har eit tyngre DSLR kamera, vil du kanskje velge eit breiare band enn det du kan få plass til på kroken. Då dette ikkje ser like pent ut, kan ein kompansere med å bruke ein bit metalliske skinn eller vinyl for å skape en "adapter" der ein limer og syr over den malte stroppen.Og så er du klar til å ta kameraet ditt ut i gata for å vise det fram litt!Lag ulike størrelsar for ulike kamera, og ulike krokar i alle fargar! Mønsteret kan du óg varriere så mykje du vil, og det er berre din eigen fantasi/kreativitet som setter ein stoppar! I tillegg kan du jo velje andre båndtypar med f.eks blonder? Dette er og den perfekte gåva til personane som har alt, og som verdsett personlige ting!

Obs! Detter er ikkje min DIY eller mine bileter, men eg velgte å dele den på nynorsk for de som ikkje vil følge engelske "oppskrifter" (bileter & kreasjonar av natalie shriver)


This little DIY from DesignLoveFest and Natalie Shriver is amazing! Find it in English here.

5 ord

Regine

07.06.2012 kl.20:55

Å, så kult!! Eg har ofte tenkt på at eg har så kjip kamerastropp, fant nokre kule på nettet men så har eg ikkje gidda og brukt penger på det endå liksom.. men dette var jo veldig kreativt og kult! :)

Åpent hus

07.06.2012 kl.22:19

den var fin!

veldig kjekk blogg du har

skikkelig boltreplass! :)

har du svingt innom hos meg de siste dagene?

kanskje det er en lur ide....

;)

hilsen Åpent^hus

Maria ϟ

08.06.2012 kl.09:05

Det der var kjempestilig! :-)

Trudy

09.06.2012 kl.00:51

Stilig!

Dette fikk jeg lyst til å gjøre selv nå. Jeg har jo en liten kamerasamling allerede, må jo se om jeg ikke får pimpet dem opp litt :)

Ulrikke

21.06.2012 kl.10:05

Skal gjøre dette til mitt kamera så fort jeg orker!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten