Hektisk helg.

Sukk! Eg kjem til å forsvinne i helga (igjen). Beklaga så mykje avogpå blogging, men eg (vi) drive rett og slett å flyttar ut av leiligheta! Vi trudde vi skulle bli buande i evigheter, men vi har fått tilbodet om ei endå betre leilighet, så då må vi berre ta sjangsen, uansett kor mykje eg hatar å flytte! Berre dei siste åra har eg flytta fire-fem gongar, og det er utrulig slitsomt. Det einaste som er positivt med flytting er at det dukker opp skattar ein har gløymt at ein har. Som boka Unseen by Vouge, og gløymte kjolar. Ein perfekt måte å få rydda opp i klesskåpet óg! Men det er det å sette igong! Sukk (igjen).

Håper de får ei litt mindre hektisk helg enn meg! Ikkje berre skal eg flytte, men eg har jobbe-helg óg! Så då blir det vasking/flytting på dagen, og jobbing om natta! Ein ting er sikkert; neste veke skal eg såve!


This weekend I have to work, and at the sam etime I'm going to move out from the appartment. Hope you'll have  a better weekend then me! 

6 ord

MARITA GUNDERSEN

29.06.2012 kl.15:42

Ha en fin jobbhelg og lykke til med flyttingen ;)

Jannicke

29.06.2012 kl.22:21

Lykke til :D Men gøy med ny leilighet da. Har igrunn ingen tips... Sliter så med å komme i gang selv :(( Heldigvis ca to måneder til jeg skal flytte enda :P

Eirin Victoria

01.07.2012 kl.16:38

Jannicke: Heldiggris! Vi bestemte oss i siste liten, og plutselig måtte vi pakke alt ned på ei helg! Men det gikk! Sukk. Mitt tips er; ikkje utsett NOKON ting! (:

Regine

01.07.2012 kl.21:13

Å, så fin skatt du fant!! <3

Skjønner du har hatt det hektisk ja med både flytting og jobbing!! Korleis har det gått?tenker du er bra sliten! Eg er utslitt etter ei langhelg heime, alle søksena mine er heime, fullt hus, masse små unger og høgt støynivå, hehe.. har feira mamma sin 60årsdag og det var superkos:))

Frida

02.07.2012 kl.15:52

Flytting er noko hærk ja. Lykke til ;)

Kari

04.07.2012 kl.20:42

Lykke til med flyttingen :-)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten