Zombie.

Energilageret mitt tømmast dag for dag, og eg føler eg aldri får lada opp. No har eg kun eit par-tre vakter til på jobben før eg endeleg kan ta meg ferie! Ferien skal eg ha både i innland og utland, og merk mine ord, den skal nytast (understrek). Det tar på å stå opp halv seks om morgonen, spesielt når døgnrytmen min tilsvarer å legge meg i desse tider. Men no får eg berre bite tenna saman og gjere ein siste innsats for å virkelig fortjene ferien.

Eg skal forresten ein tur til Dublin! Er det nokon av dykk som har vore der før, og kunne gjett med nokon tips? Eg har nemleg aldri vore der før og skal få utforske byen og landet med finaste Bent! Ein reell kjæraste-tur!

- Kva skal dykk i sommar?

 
I only have a couple of days at work left before I get my vacation! I'm actually going to Dublin, and was wondering if you have any tips?

12 ord

Eline Aunmo

14.07.2012 kl.22:36

utrolig stilige bilder! hold ut de siste vaktene og kos deg masse på ferie!

15.07.2012 kl.10:36

Kan tenke meg det skal bli godt med ferie då ja, flink du er - stå på dei siste dagene no!! Dublin er ein kjempefin by, eg har vært der mange ganger, pappa budde der ei stund. Det var god shopping, men det eg likte best var alle pubene med livemusikk, godt øl og god mat, ahhh :)) Det blir nok topp!

Sonja Alexandra

15.07.2012 kl.11:47

En veldig vakker zombie, i så fall. Kos deg masse på ferie. Misunner deg virkelig som skal til Dublin, er jo paradis for kamera.

Livettilenskoavhengig

15.07.2012 kl.23:03

Ja, jeg var i Dublin i 2010. Den erfaringen jeg gjorde meg da, var at Dublin ikke er noe særlig til shoppeby. Butikkene stenger omtrent klokka seks eller syv på kvelden. Men det er en fin og liten by som det er lett å orientere seg i! Å dra på Guinness-tårnet anbefales, samme med Jameson-bryggeriet. Man må liksom smake den lokale alkoholen når man drar dit :)

Jannicke

16.07.2012 kl.07:05

Lykke til med de siste vaktene, er litt der selv. GLEDER MEG til å være ferdig :) Dublin er kjempefint! Var der bare en helg hvor vi kom veldig sent på fredag, men rakk mye! Det er en liten og oversiktlig by, og vi bodde rett ved hovedshoppinggata! Der var det masse av de vanlige butikkene, og et par kjøpesenter. Også må dere gå i Temple Bar-området på andre siden av Liffey, og til Guiness museet og -tårnet. Verdt det!

Eirin Victoria

16.07.2012 kl.16:53

Livettilenskoavhengig: Tusen takk for tips! Sambuaren min er meeeget glad i øl (eg óg), så då MÅ vi nok ta turen! :D

Når det gjeld shopping, kjem eg frå ein stad med to kles-butikkar som stenger klokka fire! Så det blir nok ingen problem! ;D

Eirin Victoria

16.07.2012 kl.16:53

Sonja Alexandra: Eg gler meg veldig til å ta masse bilete!

Eirin Victoria

16.07.2012 kl.16:54

Jannicke: Hihi! Forstår eg kjempe godt! Det er OK å jobbe, men fint med litt fri óg! :) Kva heitte hotellet de budde på? Vil du anbefale det, eller er der mange andre som er meir ok? :) Tar imot alle tips! :D

Livettilenskoavhengig

16.07.2012 kl.17:06

Ja, og dere får en drikkebong med inngangsbilletten på Guinness-bryggeriet - bruk den på "learn how to pour a pint" i stedet for på toppen, for der kan dere kjøpe en pint. Gøy å lære å helle en pint selv, liksom! ;)

Hvis du liker designervarer, bør du sjekke ut Brown Thomas (søk den opp på google), som er verdt et besøk uansett om du liker designermerker eller ei. I den gaten er det mange fine butikker uansett :) Ta med deg et kart på flyplassen, så har du alt du trenger. Vi brukte aldri drosje der, det er gåavstand til alt! :)

Eirin Victoria

16.07.2012 kl.17:54

Livettilenskoavhengig: Har du ein link til ei side eller noke for Guinnes-bryggeriet? Eg kan igrunn allereie helle ein pint (:

MARITA GUNDERSEN

17.07.2012 kl.00:07

Åh, du fortjener ferie nå! Det blir nok magisk å kunne slappe av og lade opp batteriene igjen ;)

Eirin Victoria

17.07.2012 kl.22:07

MARITA GUNDERSEN: Det skal bli heilt nydelig! Føler det einaste eg gjer no er å såve, gå på jobb, slappe av, såve, jobb osvosv! Du må ha ein finfin ferie forresten! (:

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten