DIY Tøysko med naglar.

Dersom væiret ikkje held seg så fint som det er no, kan det vere greit å ha eit par DIY-prosjekt på lur. Dinna gongen har eg funne meg ein favoritt som piffar opp dei trøttaste skoa, men som og motiverer til å nytte seg av dei solskinnsdagane ein får tildelt! DIY'en eg laga av Honestly WTF, og eg er litt (skikkelig) gira:Det du treng:
- et par tøysko (liknande her)
- 150-200 cone spikes (nagl)
- hobby-lim som er vannfast (E-6000 er ein god lim)
- underlag til limen (må kunne kastast), gjerne ein papp/plast-bit
- tannpirkeraSå byrjar vi:
- Start med å presse ut eit lita mengde lim, og ha den ned på underlaget av eige val. Ved å bruke små mengdar om gongen, forhindrar ein limen frå å tørke ut for fort.
- Bruk så enden av ein tannpirker for å påføre ein liten dråpe lim på baksida av ein nagl. - Press  så naglen mot tøyskoen, og hold den der i eit par sekund.- Fortsett å påfør naglar langs sida på skoens linje, og jobb deg oppover i horisontale linjer.- Før du fortsetter med å lime på nagler, plasser dei tilfeldig rundt (utan lim) for å få eit inntrykk av korleis dei vil passe saman før du limer dei fast.
- Fullfør toppen av skoen slik du vil naglane skal vere plassert (tett eller med mellomrom)- Lim så naglar på hælen (valgfritt). Igjen, jobb horisontalt.
- La skoa/limen tørke over natta før du brukar dei! Og så er du klar til å ta skoa med på ulike eventyr!Ein kan óg varriere utfallet med størrelse og form på naglane (ulike naglar finn de her), og for ikkje å snakke om fargen på skoa! Her er det berre din eigen kreativitet som hindrar deg og ditt utfall!  

Obs! Detter er ikkje min DIY eller mine bileter, men eg velgte å dele den på nynorsk for de som ikkje vil følge engelske "oppskrifter" (bileter & kreasjonar av Honestly WTF) 


I'm going to try this fun little DIY, by Honestly WTF, on a rainy day! Find it in English here.

7 ord

Trine Sjursen

19.07.2012 kl.20:04

De så med en gang litt freshere ut ja ;)

Eline Aunmo

19.07.2012 kl.20:26

utrolig stilig! elsker å feste nagler på klær osv!

Frida

19.07.2012 kl.21:01

Råstilig...rett og slett!!!!

Jannicke

19.07.2012 kl.21:52

KULT!

MARITA GUNDERSEN

20.07.2012 kl.00:07

Awesome sko! :-D

Livettilenskoavhengig

20.07.2012 kl.02:37

Veldig stilig! Prøvde meg på noe sånt selv, men ble ikke så bra. Skal teste igjen med lim :)

marrieh

29.11.2012 kl.11:17

kjempe kult love :D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten