27.08.2012

Hei folkens!

Ein skulle tru eg hadde gått i jorda, for det har vore likstille her i ein heil måned! Diverre har det hatt seg slik at motivasjonen/inspirasjonen berre sa takk-og-farvell, og heile bloggen vart gløymt i all sommar-idyllen! Den idyllen skulle óg vise seg å ta slutt då leilighets-hysteriet tok overhand. Uttalligge søvnlause netter og grublande kveldar seinare, kan eg endeleg puste letta ut for tak over hovudet er endeleg i boks! Og vi flyttar inn allereie i løpet av veka! Det skal bli så himla deilig å få oversikt over alle tinga mine! Dei siste dagane har nemleg vore så himla tiltak då livet mitt er nedpakka i pappesker og koffertar, og eg finn aldri det eg skal ha utan å rote alt utover fyrst! Eg veit nesten ikkje kvar eg sjølv er.

Ellers har eg sidan sist byrja på ny skule med nye folk, nye rutiner, nye oppgåver, ny stad osvosv! Eg tar eit år med kunst og handverk ved NLA. Nokon fekk sikkert med seg dette innlegget der eg skreiv at eg søkte arkitektstudium? Diverre kom eg ikkje inn i år, så då nyttar eg sjangsen til å forbedre mine ferdigheter, og forhåpentligvis ha ein større sjangse til neste år! Sukk!

Men no er eg tilbake, og det kjennest deilig ut å få nokon ting på plass (iallefall snart)! Så då lurer eg på kva de har gjort i det siste? Eg har nemleg ikkje hatt energi til å gidde/orke og lese alle bloggane heller (slaur)! Kva gjer de i år, kva skal de gjere, har de opplevd noko fint i sommar, osvosv? Køyr på!


I'm finally back, and I'm wondering what you've been up to?

2 ord

Amalie

28.08.2012 kl.10:02

Bra leilighet er i boks! gler meg til å sjå den nye! pluss må invitere deg og andre vgs vener på kaffe ein dag, minn meg på det!:)

Eirin Victoria

28.08.2012 kl.18:52

Amalie: Den er grei! Eg bør óg virkelig surre meg til å besøke deg snart for å sjå di leilighet! Herlighet, Eirin!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten