Nokre ord frå grava.

Hei!

No føler eg endeleg at eg er tilbake. Den siste tida har eg som sagt vore utan internett, men då nettet endeleg kom var det mangel på motivasjon som hindra meg i å komme med nokre ord! Men no, no føler eg for det. Kanskje. Det er iallefall kjekt å sjå at de fortsatt ser innom bloggen kvar dag, til tross for at den har vore livlaus i nokre månendar! Takk!

Imåra vil eg byrje for alvor, og fortelle dykk om ting som har skjedd i det siste, berike dokke på dei nye kjøpa mine, og framover vil det nok komme ein heil haug med inspirasjons-postar ift gåver, interiør, DIY osv! Eg gler meg! Eg har nemleg samla og samla inspirasjon for å få motivasjon til å blogge, så då kan eg vel dele litt med dykk?
 
Ellers har dei som fylgjer meg på instagram (eirinvictoria) fått med seg at eg er blitt raudhette! Her er ein liten smakebit på korleis det vart. Diverre har fargen falma veldig, og eg må farge alt oppatt! Irritasjonsmomentet er at eg har så himla tjukt hår, så eg må bruke tre-fire pakkar med farge for å få det jamnt! Velvel, skjønnhet lenge leve!

Ha ein finfin fredag! Eg må hive meg rundt å lage middag før eg skal på jobb. Kjedeleg å jobbe til to om natta, men det vert pengar av det. Kos dykk!


I'm finally back, and I'm filled with inspiration and so on! And also I have coloured my hair red!

5 ord

marita bonita

03.11.2012 kl.09:02

Ja no er det på høg tid at du begynner å blogge igjenn! Har sakna dei finurlige innlegga dine :))

MARITA GUNDERSEN

04.11.2012 kl.20:32

Så godt at du er tilbake. Jeg har selv vært litt fraværende i bloggverden i det siste. Jeg gleder meg til å se innlegg med inspo fremover. Håret ditt så forresten veldig fint ut :-)

VELKOMME TILBAKE <3

Eirin Victoria

06.11.2012 kl.14:30

MARITA GUNDERSEN: Det blir fort sånn! Er så mykje anna som opptar tida! Skule, jobb, familie, kjærast, venner osvosv! Vanskeleg å få til alt!

Eirin Victoria

06.11.2012 kl.14:30

marita bonita: Jotakk! :)

Lina

06.11.2012 kl.19:25

Velkommen tilbake! Gleder meg til å lese mye fremover! Og håret ditt var kjempefint forresten :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten